Головна

Міським головою Миколою Мельничуком, секретарем міської ради Олександром Степанишиним 03 лютого 2015 року було вручено військову амуніцію (бронежилети, зимове взуття, кевларові каски, розвантажувальні жилети та інше) військовослужбовцям ВЧ А0598.

Микола Степанович зазначив, що громада міста не стоїсть в стороні від подій, що відбуваються в державі та активно допомагає військовослужбовцям всім необхідним для несення військової служби.

Міський голова та командування військової частини висловили вдячність всій громаді Старокостянтинова за надану допомогу для виконання бойових завдань в зоні АТО.


30 січня 2015 року на сесії Старокостянтинівської міської ради міський голова та депутатський корпус звернулися до установ, підприємств, організацій та громади міста Старокостянтинова перерахувати одноденний заробіток для придбання індивідуальних засобів захисту військовослужбовцям Старокостянтинівського гарнізону, які найближчим часом відбудуть в зону АТО для виконання бойових завдань. Рішення міської ради від "30" січня 2015р. № 18 "Про організацію допомоги".

 

 

 



Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради звертається до всіх жителів міста та району, інших громадян, які вболівають за нашу Україну та її Збройні сили долучитись до благодійної акції з підтримки нашої армії в боротьбі з агресором.

Інформація про благодійний рахунок:
назва отримувача: Громадська організація "Громадянська ініціатива Старокостянтинова"

код ЄДРПОУ 37154577

Банківські реквізити:

Приват Банк (Україна)

номер рахунку: 26007052416172

МФО: 315405

призначення платежу: благодійний внесок на підтримку військових частин Збройних Сил України, що дислокуються в м. Старокостянтинові.

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.