Головна

Черговий раз на сході країни побував секретар міської ради Олександр Степанишин. Разом з представниками Хмельницького обласного благодійного фонду «Патріоти України» він завіз продукти та теплі речі тим, хто їх з нетерпінням чекає. Цього разу сміливі волонтери побували у Пісках, Водяному, Тоненькому та інших населених пунктах, де перебувають наші земляки. Поїздка тривала з 8 по 11 лютого, напередодні так званого перемир’я, тут точилися одні з найзапекліших боїв, адже ворог намагався загарбати якомога більше територій.

 

 

Олександр Дмитрович не особливо говіркий, коли розпочинає свою розповідь про нелегку поїздку на схід. Проте у ході розмови згадує про найменші дрібниці, цікаві факти із життя наших військових у зоні АТО. І щоразу, коли мова йде про наших хлопців здається готовий зірватися з місця і вирушити у чергову поїздку на схід.
«Ви не уявляєте, як вони чекають на нас, як дивляться у вічі, коли ми приїжджаємо. Хіба ми можемо їх підвести і не приїхати? Вони ж роблять усе для того, аби ми з вами жили під мирним небом і не відчули того страшного горя, яке зазнали люди на сході. А ми лише виконуємо роль свого роду кур’єрської служби, яка передає нашим воїнам зібрані громадою міста речі, продукти харчування та найнеобхідніше. Той дух, яким заряджаєшся і переймаєшся, перебуваючи у хлопців, неможливо ні описати, ні передати словами», - розповідає секретар міської ради.

Цього разу волонтери відвідали бійців Добровольчого Українського Корпусу та 95-ї аеромобільної бригади, серед яких чимало з Хмельниччини, котрим передали теплі речі – бушлати та штани,чоботи з підошвою Eva, берці, воду та продукти харчування. Теплі речі були придбані за рахунок коштів, які перерахували на рахунок громадянської організації «Громадська ініціатива» наші старокостянтинівці. Надзвичайно приємно, що самі волонтери з благодійного фонду «Патріоти України» високо оцінили та подякували за надану допомогу громаді Старокостянтинова та особисто міському голові Миколі Мельничуку. Як зазначають їх представники Старокостянтинів одне з тих міст, котре окрім допомоги своїм землякам надає вагому поміч і іншим військовим, які перебувають на сході.
У нашій розмові Олександр Дмитрович щораз намагається акцентувати увагу саме на тих, хто там на сході боронить рідну землю. «Саме вони варті того, щоб про них говорили, про них розповідали і про них знали, - наголошує Олександр Степанишин. А ще хочу передати щирі слова вдячності усій нашій громаді, котра долучається до спільної справи і допомагає збирати кошти для придбання найнеобхідніших речей для наших військовослужбовців. Лише спільними зусиллями ми обов’язково досягнемо бажаної мети».

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.