Головна

a1111

Допомогу на дітей ФОПи можуть оформити онлайн

З метою забезпечення додаткових соціальних гарантій на період карантину для фізичних осіб-підприємців, які мають дітей, Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми” від 22.04.2020 № 329 (далі - Постанова № 329).

Постановою № 329 запроваджено допомогу на дітей фізичним особам- підприємцям, які належать до першої та другої групи платників єдиного податку, і сплатили єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за усі місяці 2019 року або протягом усіх місяців 2019 року після державної реєстрації фізичної особи-підприємця. Така допомога надаватиметься на кожну дитину до досягнення нею 10-річного віку у розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для дітей відповідних вікових груп (для дітей віком до 6-ти років - 1 779 грн; для дітей віком від 6-ти до 10-ти років - 2 218 гривень).

Призначення та виплата вищезазначеної допомоги проводитиметься після набрання чинності Постанови № 329 (з травня 2020 року) під час дії карантину та на один місяць після дати його відміни.

Допомогу на дітей ФОПи можуть оформити як і безпосередньо в управлінні соціального захисту населення так і онлайн.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за телефоном 068-542-94-97

https://www.msp.gov.ua/news/18602.html

Інформування щодо отримання допомоги по частковому безробіттю

З метою підтримки соціально вразливих верств населення у період проведення на території України протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короно вірусом SARS-CoV-2 забезпечується надання адресної допомоги із міського бюджету.

Відповідно до розпоряджень міського голови Миколи Мельничука управлінням соціального захисту населення будуть здійснені виплати одноразової матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та родинам загиблих (померлих) учасників Революції Гідності та антитерористичної операції. На вказані виплати спрямовується 88 тисяч гривень.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.