Головна

3223

27 травня виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради в особі міського голови Миколи Мельничука, Старокостянтинівській центральній районній лікарні було передано мобільний рентгенапарат.
Як зазначив міський голова, не зважаючи на те, що в нашій лікарні сталася ситуація яка спричинила закриття інфекційного відділення на карантин, в ЦРЛ вже є фактично усе необхідне обладнання.
Також Микола Мельничук розповів, що днями буде отримано чотири монітори та пульт центрального управління апаратами ШВЛ, та ще один апарат ШВЛ. Це дозволить полегшити, та збільшить ефективність роботи медичного персоналу.
Рентгенолог Наталія Козачук висловила слова вдячності за придбання такого необхідного обладнання. Сергій Чесаков виконувач обов'язки головного лікаря, повідомив, що цей рентгенапарат буде використовуватися в інфекційному відділені. Це дозволить обстежувати хворих не покидаючи відділення.
Міський голова Микола Мельничук вкотре звернувся до жителів міста. Ще раз задуматися і дотримуватися карантинних заходів. Відповідально віднестися до свого здоров’я і безпеки оточення.
Міський голова відповідаючи на прохання містян про відкриття дитячих садочків відповів:
- Доки не буде подолано пандемію, не буде нових випадків захворювання садочки не будуть відкриті. 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.