Головна

Дорогі старокостянтинівці!
Шановні гості міста!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста – цьогоріч наш Старокостянтинів відзначає 811-у річницю з часу заснування.

День міста – приємна і водночас хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане старокостянтинівцями. Його відзначає кожен, хто вважає наше славне місто своєю рідною домівкою: хто тут народився і виріс, хто приїхав сюди і залишився назавжди. Бо ж тут ми черпаємо енергію творення і добра. Тут ми живемо, навчаємося, працюємо. Тут ростуть наші діти. Тут ми спільно своєю щоденною працею дбаємо про розвиток і добробут нашої громади, щоб наше славне місто ставало кращим, комфортнішим, успішнішим. Старокостянтинів – місто, у якому для кожного з нас починається Україна.

Старовинний, багатий історичними подіями та культурним надбанням, Старокостянтинову судилося пройти крізь чимало випробувань і стати відомим. Однак для його мешканців завше незмінними залишалися любов до отчого краю, прагнення благополуччя і довголіття для своїх батьків, щастя й успіхів для дітей та щоб небо над рідною Україною було світлим і мирним.

У наші плани розбудови молодої України втрутився агресор. Ми зі зброєю в руках боронимо своє право на власну незалежність й цілісність. Там, на східних кордонах нашої країни, протистоять ворогу й наші земляки-старокостянтинівці, які дорогою ціною відвойовують мир для Української держави, а відтак – і для кожного з нас. Будьмо певними: перемога буде за нами – бо за нами правда! З нами Бог!

Пишаймося ж патріотизмом, твердою і виваженою громадянською позицією, одностайністю, яку продемонстрували в добу доленосних для держави подій старокостянтинівці.

Старокостянтинів хоч і має поважний вік, проте завше молоде й перспективне місто, з міцними демократичними традиціями, гідне європейського майбутнього. Останнім часом у місті проходять помітні соціально-економічні зрушення, триває структурна модернізація підприємств, залучаються інвестиції, розвивається бізнес, активно ведеться благоустрій і розбудова інфраструктури.

Нині ж ми на порозі нового етапу розвитку міста – йому визначено бути центром об’єднаної територіальної громади. Тож шануючи минувшину, поважаючи ратні й трудові подвиги своїх земляків, ми закладаємо міцний підмурівок для нових здобутків і досягнень на благо рідного краю, запорукою котрих є ваша, дорогі старокостянтинівці, натхненна праця й палка любов до свого міста.

Я щиро вдячний усім вам, дорогі мої земляки, за небайдужість, за прагнення змін на краще, за любов та вірність рідній землі. Все це є запорукою добрих починань і сміливих задумів залишити прийдешнім поколінням гідну спадщину. Упевнений, лише великою родиною – а саме такою і є наша старокостянтинівська громада – ми здатні на великі звершення!

Зі святом вас, дорогі мої старокостянтинівці! Міцного вам козацького здоров’я і наснаги, щирості й оптимізму, щастя і добра, добробуту й благополуччя у нашому древньому і молодому, славному Старокостянтинові.

Світлої тобі долі, рідне місто!

Миру та злагоди тобі, Україно!

З повагою, міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.