Головна

З метою формування екологічної свідомості у сфері поводження з побутовими відходами спеціалістами відділу з питань охорони,  раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради спільно з представниками комунального підприємства комбінату комунальних підприємств Старокостянтинівської міської ради на чолі з начальником Буличем В. Є.  проведено зустріч з мешканцями будинку  по вул. Рудяка, 31 та власниками приватних домогосподарств.                                   

Під час зустрічі громадян проінформовано про необхідність дотримання Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку, додержання тиші в громадських місцях на території міста Старокостянтинів, належне поводження з відходами. В ході розмови мешканців попереджено про заборону складування побутових відходів у невстановлених місцях та про адміністративну відповідальність за порушення Правил благоустрою, вимог поводження з відходами.                                                                                                                         

Штраф за складування побутових відходів у невстановлених місцях, створення стихійних сміттєзвалищ становить від 340 до 1360 грн.

st4.jpg

st.jpg

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.