Головна

В рамках програми Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida), що реалізується HELVETAS Swiss Intercooperation в партнерстві з Центром міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ) 26 та 27 серпня 2021 року в м. Хмельницький проведено тренінг «Регуляторна діяльність органів місцевого самоврядування. Методологія і практика проведення тесту малого підприємництва (М-тест) для представників органів місцевого самоврядування та бізнес-асоціацій» в якому взяла участь начальник відділу споживчого ринку та підприємництва управління економіки виконавчого комітету міської ради Валентина ПЕНЬКОВСЬКА.
Спікерами тренінгу були тренери:
Богдан Мосунов – експерт та ментор СІРЕ програми RECONOMY, член координаційної ради Національної платформи малого та середнього бізнесу та
Олексій Літвінов – експерт та ментор СІРЕ програми RECONOMY, кандидат наук з державного управління, генеральний директор ГО «Інститут Громадської Експертизи».
В ході навчання учасникам було доведено та ознайомлено: з основними принципами регуляторної політики, процедурними напрямками - етапами регуляторної діяльності; методикою проведення аналізу регуляторного впливу проектів регуляторних актів на місцевому рівні. Порядок та особливості проведення М-Тесту місцевих регуляторних актів поняття, підстави проведення та структуру. Поняття, предмет, об’єкт, суб’єкти та підстави проведення антикорупційної експертизи нормативно-правових актів.

reg2

 

reg2reg2

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.