Головна

DSC 0901

14 червня на майданчику біля торгівельного центру по вул. Ессенській, 9/11 відбулося цікаве дійство. Просто неба зібралося чимало глядачів, зокрема малеча нашої громади, яку розважав великий кумедний ведмедик «Зефірка». Усі завітали на виставу вуличного театру пантоміми «Любов в очах дітей». Пантоміма, як унікальний вид сценічного мистецтва, занурила кожного із нас у свої незабутні особисті емоції, які актори відтворювали за допомогою міміки, жестів та виразних рухів.

DSC 0876

Захід був дещо відтермінований із безпековою метою і приурочений Міжнародному дню захисту дітей 1 червня. Дитячий день, як ще називають це свято, має повсякчас нагадувати нам, що діти — це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Як слушно наголосила ведуча і психолог  Старокостянтинівського міського кризового центру Тетяна Калініна, вони потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливо це розуміти під час війни, коли багато дітлахів стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста. Ми маємо створити всі умови, щоб діти виростали справедливими, щирими і чуйними людьми, здатними переживати базове людське почуття — любов. Саме це, хоч і невербально, але не менш переконливо, продемонстрували глядачам старокостянтинівські актори у пантомімі «Любов в очах дітей».

DSC 0896

DSC 0900

 

DSC 0907

DSC 0916

DSC 0920

DSC 0925

DSC 0930

DSC 0939

Зворушливі художньо-пластичні образи створювали: Ліза Мазуренко, Валерія Волинчук, Дарина Римар, Діана Скринська, Вікторія Вальчук, Анастасія Петляк, Євгенія Стойко, Єва Куликова, Аріна Ослаба, Поліна Пакалюк. Дівчатка є вихованками студії танцю «Art  Fusion» під керівництвом Алли Медзатої і Ганни Яцюк. Дорослий актор пантоміми — викладач мистецької школи «Музична школа імені Миколи Кондратюка» Віталій Войтко. Аудіосупровід вистави виконували: Дарія Москаленко, Тетяна Калініна, Віталій Войтко. Опісля вистави було чимало охочих зробити світлини із акторами-мімами.

DSC 0945

DSC 0950

Організаторами заходу виступили: виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради, управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, Старокостянтинівський міський кризовий центр. Подяка за підтримку у проведенні такої акції — управлінню культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, приватному підприємцю Олександру Чубенку та аніматорці і художниці-аквагримеру Алісі Дацюк. 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.