Головна

Brown Dark Grey Motorcycles Moodboard Photo Collage

16 червня Старокостянтинівська громада на чолі із міським головою Миколою Мельничуком та керівництвом виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради приймала благодійну допомогу від БО «Благодійний фонд Милосердя та Здоров’я» До Старокостянтинова завітали: Катерина Богадельнікова — співзасновниця фонду, Дар’я Баглай — керівник психологічного проєкту, Оксана Макаренко — психолог проєкту. Автівка для волонтерського проєкту «Швидка психологічна допомога» надійшла з Бельгії, від партнерів та донорів наших українських благодійників — бельгійського фонду BEforUkraine.

Микола Мельничук подякував фонду, що вже удруге допомагає нашій громаді автівкою й оснащенням до неї. Міський голова наголосив на необхідності саме комплексної психологічної реабілітації військовослужбовців та їхнього повноцінного відновлення.

У територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради відбулася зустріч представниць благодійного фонду із психологами нашої громади. Обговорювалися деталі організації мобільної групи волонтерської психологічної допомоги: склад мобільної групи лекторів, реагування на запити від військових частин і медичних закладів, надання звітності, призначення куратора, менеджера групи тощо.

DSC00304

На підставі положення про проєкт «Швидка психологічна допомога» і за підсумками зустрічі ухвалено такі рішення:  

  • основними напрямками спільної діяльності БО «Благодійний фонд Милосердя та Здоров’я» і психологів-волонтерів Старокостянтинівщини є взаємоузгоджена робота з військовослужбовцями і населенням, що постраждало внаслідок війни;
  • сторони мають здійснювати щонайменше 1 спільний виїзд на місяць з метою обміну досвідом, покращення організаційних навичок та підвищення кваліфікації обох.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.