Головна

Прийміть вітання з нагоди Дня батька, яке Україна відзначається в третю неділю червня.60cf427c0e7dc577282149

Роль батька у вихованні дитини не менш важлива, ніж материнська. Батьківство – одне з найскладніших завдань у світі. Воно вимагає постійного навчання, самовдосконалення і самопожертви. Кожен малюк потребує гармонійного розвитку, який може отримати за участю і матері, і батька у вихованні. Мужність і сила батьківського характеру вчить дітей долати труднощі, спонукає перемагати, виховує волю. Могутню виховну силу мають сімейні традиції, і де, як не в сім’ї, можна відчути їхній вплив. Тож у цей день ми віддаємо шану чоловікові-батькові, оскільки він є основою повноцінної сім’ї і має глибокий вплив та значення для дитини протягом її життя.

Бути батьком – це велика відповідальність, але це також велике щастя і радість. Щоб виростити вихованих, відповідальних, успішних дітей, треба бути готовим інвестувати багато часу, терпіння й енергії. Могутню виховну силу мають сімейні традиції, і де, як не в повноцінній сім’ї, можна відчути їхній вплив. Кожен малюк потребує гармонійного розвитку, який може отримати лише за участю обох батьків у вихованні. Мужність і сила батьківського характеру вчить дітей долати труднощі, спонукає перемагати, виховує волю.

Шановні татусі! Нехай усі, кого ви любите, про кого турбуєтеся, хто потребує вашої мудрої настанови і захисту, будуть поруч з вами! Будьте мудрими і сильними, добрими і справедливими, адже ви для своїх дітей – найкращі у світі батьки. Божого благословення усім нам і нехай Покрова освячує нашу майбутню Перемогу! І це – найкраща нагорода для всіх нас, для майбутнього України, задля щасливого й мирного життя наших дітей і онуків! За них і стоїмо! Для них – переможемо!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.