Головна

DSC 0330

Сьогодні, 6 липня, у Старокостянтинівському НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» ім. Героя України С. М. Бондарчука відбулося вшанування пам’яті та урочиста церемонією погашення поштової марки Героя України, нашого земляка Юрія ЮРЧИКА.

DSC 0282

DSC 0288

Згадували Юрія і його звитяжну історію життя чимало людей, яких із ним зводила доля. Першою до слова запросили класного керівника Нелю КУШПЕР. Саме вона, як учителька, бачила особистісне становлення школяра Юрія Юрчика, згадувала, як уже в шкільні роки почали формуватися його лідерські якості і тяжіння до справедливості. Виступи заступника ректора з навчальної та наукової роботи Національної академії ДПСУ ім. Богдана Хмельницького, полковника Сергія БІЛЯВЦЯ і начальника 10 мобільного прикордонного загону ДОЗОР — полковника Максима БАЛАГУРИ, представника ГО «Громада в дії» Олександра МАТВІЙЧУКА були сповнені стриманого захвату від професійності і щему від втрати такого прикордонника, як полковник Юрчик. Міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК наголосив на вазі справжнього патріотизму, втіленням якого став наш старокостянтинівець Юрій Юрчик.

DSC 0289

DSC 0295

DSC 0298

DSC 0315

DSC 0307

DSC 0333

DSC 0341

Підписання та спеціальне погашення перших марок такого зразка здійснили:

батьки Юрія ЮРЧИКА — Олександр Григорович та Людмила Яківна;

брат — Олександр;

дружина — Лілія та донька — Кароліна;

міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК;

начальник 10 мобільного прикордонного загону ДОЗОР — полковник Максим БАЛАГУРА;

заступник ректора з навчальної та наукової роботи Національної академії ДПСУ ім. Богдана Хмельницького — полковник Сергій БІЛЯВЕЦЬ;

начальник Хмельницького міського відділення Управління Служби Безпеки України у Хмельницькій області, полковник Руслан КІСЬ;

командир 7-ї бригади тактичної авіації імені Петра Франка, полковник Євген БУЛАЦИК;

начальник відділу поліції №1 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області, підполковник Сергій СТУЧИНСЬКИЙ;

територіальний менеджер Акціонерного Товариства «Укрпошта» Оксана ІЩУК.

Опісля урочистої частини шану Герою віддали, поклавши квіти до могили Юрія ЮРЧИКА і читанням спільної молитви на міському кладовищі.

DSC 0345

DSC 0366

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.