Головна

Light Blue White Clean Grid Family Photo Collage

7 вересня у Хмельницькому із нагоди Дня фізичної культури і спорту відзначили кращих спортсменів, тренерів та фахівців спортивної галузі області.

Начальника відділу молоді і спорту виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Івана Сторожука нагородили грамотою та подарунком від Хмельницької обласної військової адміністрації.

Старокостянтинівська дитячо-юнацька спортивна школа отримала рекреаційний бокс від компанії КУ «Агенція розвитку Хмельницького». Такі ж подарунки дісталися усім ДЮСШ Хмельницької області.

Що ж до урочистостей, пов’язаних із Днем фізичної культури і спорту в Старокостянтинівської громаді, то директорка ДЮСШ Майя Булавко повідомила: «Нещодавно на засіданні методичного об'єднання вчителів фізичної культури та тренерів-викладачів ДЮСШ всі одноголосно проголосували проти святкових заходів, щоб підтримати наших військових які боронять територіальну цілісність та незалежність України. Прийде час —  відсвяткуємо!»

Дякуємо управлінню молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької ОВА (начальник управління — Наталія Томусяк) і вітаємо усіх прихильників спортивно-фізкультурного руху!

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.