Головна

618a1b447af0e450160196

Вітаємо вас зі святом — Всеукраїнським днем працівників культури і майстрів народного мистецтва.

Ваш внесок у справу збереження національної культурної спадщини — неоціненний. Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і незамуленість. Протягом століть саме завдяки культурі наш народ не був асимільований, зберіг свою духовність та самобутність. Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. І це потрібно розуміти не як парадокс історії, а як закономірність внутрішньої сили української культури, яка мала вагомий вплив на будівництво визначальних її напрямків, як література, живопис, наука і музика.

У цей нелегкий для країни час, і для кожного українця зокрема, ви підтримуєте дух народу, надихаєте на рух вперед до Перемоги та підтримуєте надію на світле майбутнє. Культура допомагає нам розділити смуток та примножити радісні моменти.

Бажаємо невичерпного оптимізму, потужної енергії, втілення в життя своїх найамбітніших творчих ідей. Міцного здоров’я, сил та мирного неба над головою. Нехай кожен день вашого життя дарує творче натхнення та життєві успіхи. Хай же культура зміцнює і гуртує нашу Старокостянтинівську громаду задля Великої Перемоги України для утвердження заможної і духовно багатої України, а цей день відгукнеться у ваших душах гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.