Головна

DSC 0029

15 листопада начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук разом зі Старокостянтинівським міським головою Миколою Мельничуком і представником Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майором Олександром Мельником передали високі державні нагороди рідним двох загиблих Героїв зі Старокостянтинівщини.

Анатолій Катеренчук звернувся до родичів загиблих зі словами вдячності і співчуття, наголосивши на тому, що ці високі державні нагороди є свідченням героїчної боротьби їхніх найближчих людей за свободу і незалежність України. Микола Мельничук запевнив, що пошанування пам’яти  про наших полеглих захисників є святим обов’язком для громади, як і допомага й підтримка їхнім родинам. 

Згідно з Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (від 7 травня 2022 р., № 320) нагороджено солдата ВЛАСОВА Валентина Васильовича (посмертно). Валентин народився 14 лютого 2000 року у місті Старокостянтинів. Загинув захисник 25 березня 2022 року у селі Суха Кам’янка Ізюмського району Харківської області під час виконання завдань у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації. Нагороду передали його матері — Наталії Власовій. 

Згідно з Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (від 6 травня 2023 р., № 318) нагороджено солдата ГОЛУБА Максима Вікторовича (посмертно). Народився Максим 4 квітня 1995 року в Старокостянтинові. Загинув воїн 10 грудня 2022 року в районі села Білогорівка під Бахмутом на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу, отримавши осколкові поранення, несумісні з життям. Нагороду передали його матері — Наталії Наумець. 

Вічна пам’ять і шана нашим загиблим захисникам, хто віддав своє життя за самостійність і незалежність України!

DSC 0003

DSC 0007

DSC 0021

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.