Головна

image

Вітаємо з Днем працівників радіо, телебачення і зв'язку усіх підкорювачів українського ефіру. Це професійне свято як радіо- й тележурналістів, так і зв'язківців, працівників інтернет-комунікацій, режисерів, операторів, продюсерів, — усіх, хто допомагає нам кожного дня оперативно отримувати з ефіру всю доступну інформацію та новини.

Останнім часом ми відчули, наскільки це важливо — залишатись на Українській хвилі. Бачимо, як російські окупанти в першу чергу намагаються на тимчасово окупованих територіях відрізати місцевих мешканців від українського теле- і радіомовлення, від українського інтернету. Бо правдиві новини та контакт з близькими людьми з вільної території — це теж спротив загарбникам. Що вже казати про таку зброю, як передані телефоном координати скупчень техніки та живої сили ворога.

Так, війна змінила наші пріоритети. Ми всі стали суворішими, як і український ефір. Але скільки ж в нас з’явилося нових програм, скільки пісень нового героїчного часу ми слухаємо, як спрагло ловимо новини про перемоги наших славних Збройних Сил. І все це завдяки невтомній роботі 24/7 працівників інформаційної сфери.

Сьогодні головними показниками вашої роботи є відповідальне та творче ставлення до справи, виваженість і об’єктивність у висвітленні подій, професіоналізм та нестримне бажання крокувати в ногу з часом. Тож бажаємо вам професійних і життєвих успіхів, невичерпного креативу і найширшої аудиторії слухачів і глядачів.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.