Головна

906f903e3c3ffbfa14f68d3ad8746d74

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Сьогодні хороша нагода подякувати землі і тим, для кого праця на землі є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Господарників сіл недарма називають годувальниками країни, адже з хлібного зерна починається потужність та сила нашої економіки, відповідно і розвиток держави.

Незважаючи на труднощі в умовах війни, українські сільгоспвиробники не лише боронять Батьківщину, але й самовіддано працюють на аграрному фронті, не маючи впевненості в тому, що наступного року можна буде реалізувати збіжжя, ні в тому, що можна буде його зібрати.

Низький уклін вам за вашу самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну Українську землю. Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і добробут, а у серці кожного — щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!

Від щирого серця бажаємо, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші сподівання. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту!

Ми віримо у нашу Перемогу і робимо все, аби наблизити цей день!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.