Головна

DSC 0017

Сьогодні, 22 грудня, заступник міського голови Володимир Богачук разом із керівництвом Старокостянтинівського РЕМ привітали енергетиків Старокостянтинівщини із професійним святом.

DSC 0008

DSC 0011

DSC 0013

«З нагоди Дня енергетика прийміть найщиріші вітання та подяку за сумлінну працю, що приносить в оселі краян світло, створює тепло, затишок, забезпечує стабільну роботу підприємств, гарантує якість побутових умов і загалом життєзабезпечення громади. День енергетика — це свято, значення якого ми почали особливо відчувати і шанувати минулого року. У важкі часи повномасштабної війни ви надійно забезпечуєте тилові умови українського народу.  Тож зичу усім перемоги, мирного неба, любові, стійкості духу і  добробуту», — звернувся до працівників енергетичної галузі Володимир Богачук.

DSC 0031

Подяками і подарунками від виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради нагородили кращих енергетиків громади. Заразом сумлінні працівники отримали грамоти, подяки і преміювання від АТ «Хмельницькобленерго», Хмельницької районної військової адміністрації та відзнаки від адміністрації РЕМ і профспілкового комітету.

Відповідно до розпорядження міського голови за професіоналізм і відданість справі, сумлінну та плідну працю, значний вклад у розвиток електроенергетичної галузі Старокостянтинівської міської територіальної громади та з нагоди Дня енергетика Подяки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради оголошені працівникам Старокостянтинівського району електричних мереж:

  1. БЕКЛЕМІЩЕВІЙ Світлані Віталіївні — керівнику групи по роботі з побутовими споживачами;
  2. ДИКАЛЮКУ Івану Миколайовичу — майстру виробничої дільниці;
  3. КУЦЬКУ Олексію Петровичу — електромонтеру з експлуатації розподільчих мереж;
  4. МЕЛЬНИКУ Віталію Івановичу — контролеру енергонагляду;
  5. ПОЛУПАНУ Артему Вікторовичу — електромонтеру оперативно-виїзної бригади;
  6. РОСЛОМУ Олександру Леонідовичу — електромонтеру з експлуатації розподільчих мереж;
  7. ЦИГАНУ Борису Анатолійовичу — водію автотранспортного засобу.

Почесну грамоту АТ «Хмельницькобленерго» за багаторічну сумлінну працю, вагомі особисті досягнення у виконанні посадових обов’язків, високу трудову і виконавчу дисципліну та з нагоди відзначення професійного свята — Дня енергетика вручили КАРПІНСЬКОМУ Станіславові Степановичу — машиністові автовишки та автогідропідіймача Старокостянтинівського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго».

Подяку АТ «Хмельницькобленерго» за сумлінну працю, добросовісне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята — Дня енергетика вручили ОСТАПЧУКУ Віталію Олександровичу —електромонтеру з ремонту та монтажу кабельних ліній Старокостянтинівського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго».

Почесною грамотою Хмельницької районної військової адміністрації за сумлінну та плідну працю, професійну майстерність, відданість обраній справі, вагомий внесок у розвиток енергетичної галузі та з нагоди Дня енергетика нагородили:

  1. КАШКОВСЬКОГО Олександра Віталійовича — начальника дільниці Старокостянтинівського РЕМ;
  2. ЦВІРКУН Юлю Олександрівну — керівника групи по роботі з юридичними споживачами Старокостянтинівського РЕМ.

Зі святом, незламні та моторні!

DSC 0034

DSC 0047

DSC 0058

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.