Головна

001

25 листопада 2023 року відбулася важлива подія, яка зблизила наші громади у спільних зусиллях та прагненнях. Онлайн зустріч між керівництвом Старокостянтинівської громади та французькими колегами з Ісуару стала важливим кроком у розбудові міцних партнерських відносин, яка відбулася завдяки активним зусиллям голови благодійного фонду Association “Pour l’Ukraine” Наталії ГРУГОН.

Під час зустрічі обговорили виклики, які постали перед старокостянтинівцями внаслідок непростих обставин, та можливості щодо подолання наслідків завданих війною. Зустріч була наповнена конструктивним діалогом про необхідність ресурсів для відновлення та захисту нашої громади.

002

003За результатами зустрічі, вчора прибула перша допомога з Ісуару. А це будівельні матеріали: утеплювачі, двері, плитка; медичні засоби, ноші медичні, інвалідні візки, милиці, генератори. Відповідна комісія визначить, як найкраще розподілити ресурси, щоб вони мали найбільший вплив, адже допомога має досягти тих, хто її найбільше потребує.

008

007

006

Висловлюємо особливу вдячність пані Наталії, керівнику благодійного фонду Association “Pour l’Ukraine”, за її невтомну працю та відданість справі.
Також слова вдячності адресовані меру Ісуару Бертрану БАРРО та громаді Ісуар, чий внесок є незамінним у спільних зусиллях. Ваша підтримка та лідерство надихають нас і дають силу рухатися вперед.

009

У рамках зміцнення дружби та співпраці між громадами, сторони обмінялися прапорами, які стали знаком взаємної підтримки. Французький прапор, підписаний Бертраном БАРРО, було урочисто передано Старокостянтинівському міському голові. Відповідно, український прапор, підписаний Миколою МЕЛЬНИЧУКОМ, переданий французькій стороні.

004

005

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.