Головна

Прийміть сердечні вітання з нагоди Воскресіння Христового!

Для усіх вірян це завжди було свято надії і великих сподівань; воно покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом Господньої любові до усього людства. Пасха Христова сприймається кожним з нас, як символ злагоди та любові до ближнього; спонукає до взаєморозуміння та єдності заради добра, миру та благополуччя України і нашого рідного краю.

Свято Світлого Великодня єднає вірою у перемогу добра над злом, світла над темрявою, життя над смертю. Великдень приносить собою духовне відродження, якого потребує кожна людина, кожна родина і усе наше суспільство.

Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто щиро бажаю усім родинам світлого свята, добра і злагоди в душі, миру на нашій рідній землі.

Не забуваймо про тих, хто через несправедливість і жорстокість війни не має можливості відчути тепло рідної домівки, та вірмо, що Боже милосердя та наша любов до ближнього допоможуть віднайти правильне рішення для подолання будь-яких негараздів.

Будьмо ж завше відкриті для миру, любові й добра, будьмо витриманими та мудрими, виваженими та толерантними! Нехай Пасха Господня надихає кожного з нас тільки на хороші справи, а Боже благословення хай зійде в кожну оселю добробутом і злагодою. Хай ці святкові дні принесуть радість у наші серця та наповнять душу надією, теплом, милосердям і любов’ю!

Хай береже Господь Вас та Ваших рідних!

З повагою,
міський голова                                                                                     Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.