Головна

Старокостянтинівське відділення УВД ФССУ в Хмельницькій області зайняло І загальнокомандне місце у VII обласній спартакіаді «Сила духу».

Відповідно до статей 9, 16 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», на виконання Положення про проведення VII Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» та Плану організаційних заходів з підготовки та проведення у 2019 році Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» від 26 квітня 2019 року, з метою створення умов для повернення потерпілих на виробництві до активної участі у житті 26 червня 2019 року на базі тренінгового центру Головного управління національної поліції в Хмельницькій області була проведена VII обласна спартакіада «Сила духу».

Команда Старокостянтинівського відділення прийняла активну участь у проведенні спартакіади «Сила духу» та зайняла І загальнокомандне місце, за що отримала кубок та диплом. До складу команди увійшло 12 чоловік зі Старокостянтинівського, Полонського районів та м. Старокостянтинова. Змагання проводилися в шести видах спорту: шахи, армспорт, гирьовий спорт, бомбаскет, дартс, настільний теніс. Переможцями та призерами Спартакіади стали:

  • Шемелюк І.М. дартс І місце;
  • Чумак Л.П. гирьовий спорт  І місце;
  • Ліщук Б.П. армспорт            ІІ місце;
  • Савчук І.В. армспорт            ІІ місце;
  • Федьків Г.М. бомбаскет ІІ місце.

Інші учасники Спартакіади доповнили набраними очками перемогу команди.

Всі учасники обласної спартакіади «Сила духу» нагороджені медалями та грамотами, а переможці та призери нагороджені кубками та дипломами.

За прийняту участь в Спартакіаді команди та перемогу слід подякувати керівникам підприємств, установ та організацій, які надали посильну благодійну допомогу:

  1. Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "АЛЬФА-ГАЗ", директор Скоп Віталій Георгійович.
  2. Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "АГРОМОТОРСЕРВІС", директор Стасюк Володимир Михайлович.
  3. Філія публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР", директор Каленик Оксана Петрівна.
  4. Філія "Старокостянтинівський райавтодор" дочірнього підприємства "Хмельницький облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України", начальник Леськов Микола Іванович.
  5. Філія "Старокостянтинівський завод залізобетонних шпал" акціонерного товариства "Українська залізниця", в.о. директора Помоз Андрій Валентинович.
  6. Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "МЕГАТЕКС ІНДАСТРІАЛ", директор Колесніков Андрій Анатолійович.
  7. Сільськогосподарський кооператив ім. Щорса, голова Фомович Віталій Васильович.
  8. Управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області, начальник Пасічник Анатолій Панасович.

Начальник Старокостянтинівського відділення                          В.М. Василик

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.