Головна

unnamed

Уже традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця.

Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації реформ в Україні, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача.

Розвиток малого і середнього бізнесу – основа успішної економіки держави. Від підприємців багато в чому залежить створення нових робочих місць, наповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві. Соціально орієнтований бізнес є великою підмогою для громади і влади у вирішенні найбільш актуальних питань розвитку території району та соціального захисту населення. А відтак тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти європейських стандартів життя та соціального забезпечення.

У день вашого професійного свята бажаємо натхнення, наснаги, нескінченної енергії для розвитку та втілення нових бізнес-проектів. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки! Зичимо вам та вашим родинам миру, міцного здоров’я, щедрої світлої долі, добробуту, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці.

З повагою,
міський голова                                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                              Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.