Головна

Різдво

Щиро вітаємо вас із світлим та радісним святом — Різдвом Христовим!

Різдво — це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітніших мрій і помислів. Ці дні завжди були часом сімейного єднання; нині ж нам потрібні, як ніколи раніше, — взаєморозуміння та єдність заради Перемоги України та миру. Так, на жаль, і цьогоріч ми зустрічаємо різдвяно-новорічний серпантин свят за умов повномасштабної війни. За родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих і найближчих нашому серцю. Хтось міцно тримає оборону на бойових позиціях, а Ангельське воїнство — охороняє нас з небес. Багатьох розділяють війна і кордони…

У Святвечір ми єднаємося з тими, з ким на разі не можемо сісти до спільної вечері, але все одно можемо її розділити. З тими, хто зустрічає Першу зорю у холодних окопах, в бойових машинах, за пультами зенітних комплексів. З тими, хто віддав життя за Україну та поруч з ангелами тримають українське небо. Тож вознесімо наші молитви за кожного воїна, за Перемогу над ворогом, за мир на нашій рідній землі. За полеглих Героїв, які поклали своє життя за наше вільне майбутнє, та віддаймо їм шану.

На Різдво ми загадували бажання та вірили в різдвяні дива; нині ж загадуючи найзаповітніше – перемогти у війні, ми не сподіваємося на чудо. Ми щодня наближаємося до цього моменту. Як військові, так і громади в тилу, маємо одну єдину мету — вигнати ворога з Вкраїнської землі. Захистити наші традиції, нашу віру, нашу ідентичність й самобутність.

Україна вистояла. Україна є й буде.

Нехай світло Різдвяної зорі благословить наш нелегкий шлях до Перемоги. Стане орієнтиром та надією для тих, хто зустрічає Різдво далеко від рідних. Зігріє серця й освітить шлях кожного в найтемніші ночі. Віримо, що Різдвяне диво прийде у кожну домівку, до кожного військового, який береже наш спокій та мир. Різдво – час надії та здійснення мрій. Хай Христова благодать огорне нас радістю Перемоги, дарує злагоду та добробут.

Зі світлим святом Різдва Христового!

Христос народився!

Славімо Його!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.