Головна

28 лютого в адміністративному приміщенні виконавчого комітету міської ради відбулося засідання топонімічної комісії.
Відповідно до порядку денного розглядалися питання щодо декомунізації об'єктів, що містять символіку російської імперської політики відповідно до листів Хмельницької ОВА, старост, а також розгляд звернень громадян.

За результатами засідання підтримано пропозицію щодо зміни назв: пров. Мічуріна на Пілотський, вул. Рудяка на вул. Петлюри у м. Старокостянтинів, вул. Жовтнева на вул. Миру у с. Веснянка, вул. Шкільна на вул. Рокіцького у с. Великі Мацевичі, вул. Колгоспна на вул. Незалежності (продовження наявної вул. Незалежності) у с. Хутори, вул. Манькевича на вул. Видумка у с. Самчики, а також вирішено перенести на наступне засідання із доопрацюванням пропозицій щодо перейменування вул. 30 років Перемоги, вул. Чайковського, пров. Інтернаціональний у м. Старокостянтинів та вул. Топольник на вул. Мала Видумка у с. Самчики.

Розгляд питань щодо змін назв вулиць у місті на честь Героїв старокостянтинівщини, які віддали своє життя за Україну потребують додаткового опрацювання, оскільки перейменована вулиця має мати належний стан з відповідним благоустроєм. Також членами комісії обговорювалась ідея облаштування існуючого скверу на честь загиблих Героїв старокостянтинівщини.

Розгляд питання щодо скасування рішення про присвоєння Старокостянтинівському ліцею статусу Михайла Семеновича Рудяка перенесено. Інформацію з цього питання запропоновано довести до колективу закладу.

001

 002

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.