Головна

maxresdefault

У ці дні ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які рівно 10 років тому під час Революції Гідності віддали своє життя, захищаючи ідеали й цінності демократії, відстоюючи права й свободи людини, європейське майбутнє Української держави.

Не раз Україна піднімалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей. Маємо пам’ятати героїчні сторінки нашої непростої історії, коли проливали кров патріоти. Бо хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. Воістину Україна завше пам’ятатиме подвиг і відвагу Небесної Сотні — героїв, які загинули у мирний час, проте завдяки силі духу та єдності вони зламали диктаторську систему й вибороли право на світле майбутнє для усіх українців. Повік не забудемо кривавої розправи над героями Майдану, тими, хто до останнього подиху боронив гідність і честь українського народу. Ціною свого життя вони всьому світу показали, що український дух є незламним, а народ — нескореним.

Вже 10-й рік ми стримуємо ворога — російські орди, захищаючи свою суверенність та незалежність, два роки героїчно боремося у повномасштабній війні проти московського окупанта. Нам доводиться продовжувати боротьбу за власну гідність, єдність і територіальну цілісність своєї держави. І навіть за право на вибір майбутнього країни і народу.

Хай пам’ять про всіх убитих, закатованих за Україну згуртує нас, живих, дасть нам силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави! Від кожного з нас залежить, в якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

Схилімо наші голови у скорботі. Помолімося за героїв! Світла пам’ять тим, хто відійшов у вічність!

Слава живим героям!

Слава українському народові!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.