Проєкти

Загальний відділ

Проєкт розпорядження

Про внесення змін до Інструкції з

діловодства у Старокостянтинівській

міській раді та її виконавчих

органах, структурних підрозділах

виконавчого комітету міської ради

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 18 червня 2015 року № 1000/5 «Про затвердження Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях» (із змінами), зареєстрованого в  Міністерства юстиції України 22 червня 2015 року за № 736/27181,  враховуючи лист юридичного відділу виконавчого комітету міської ради, який зареєстрований у виконавчому комітеті міської ради 26 червня 2023 року за № 05/3981-48/2023, керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні: 

1. Внести зміни до Інструкції з діловодства у Старокостянтинівській міській раді та її виконавчих органах, структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради(далі - Інструкція), затвердженої розпорядженням міського голови від 14 червня 2021 року № 200/2021-р, доповнивши пункт 282 Інструкції абзацами другим та третім  такого змісту:

«Гербові печатки та кутові штампи міської ради та виконавчого комітету міської ради зберігаються в кабінеті міського голови.

Печатки та штампи структурних підрозділів виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради зберігаються в кабінетах їх керівників».

2. Загальному відділу виконавчого комітету міської ради (Лілія МЕЛЬНИЧУК) оприлюднити Інструкцію із внесеними змінами на офіційному сайті Старокостянтинівської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталію ШАБЕЛЬНИК.

Міський голова                                                                  Микола МЕЛЬНИЧУК

Сторінка 1 із 2

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.