Розпорядження голови

 

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «10» листопада   2014р.    № 307/2014-р                                                      м. Старокостянтинів

На підставі ст., ст. 6, 27, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 8-10 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01.10.2014 року №387/2014-р «Про організацію у 2014/2015 навчальному році допризовної підготовки та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей», з метою поліпшення організації та якості проведення підготовки юнаків до військової служби:


1. Утворити комісію з питань сприяння організації і проведенню допризовної підготовки та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей у 2014/2015 навчальному році у складі згідно з додатком 1.
2. Затвердити план основних заходів з допризовної підготовки, патріотичного виховання та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей на 2014/2015 навчальний рік згідно з додатком 2.
3. Управлінню освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради:
3.1 вжити додаткових заходів щодо надання практичної  та медичної допомоги навчальним закладам в організації та проведенні допризовної підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей, створенні та вдосконаленні навчально-матеріальної бази.
3.2 забезпечити протягом року виконання навчальними закладами Положення про допризовну підготовку та плану основних заходів з допризовної підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей на 2014/2015 навчальний рік.
4. Рекомендувати Старокостянтинівському професійно-технічному навчальному закладу Товариства сприяння обороні України забезпечити виконання статутних завдань з підготовки спеціалістів для Збройних сил та інших військових формувань України.
5. Контроль за виконанням  розпорядження покласти на заступника міського голови Черновського С.Г.


Міський голова                                                                                                                                          Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.