Рішення ради
УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
П'ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від «16» грудня 2011р. № 12 м. Старокостянтинів
 
На виконання розпорядження  Кабінету Міністрів України від 04.11.2009 року №1320-р “Про затвердження Національного плану дій щодо підвищення рівня благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій на 2010-2015 роки”, керуючись ст.10 Закону України “Про благоустрій населених пунктів”, п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

1.  Затвердити Програму розвитку та збереження зелених насаджень в м.Старокостянтинів на 2012-2015 роки (далі - Програма) згідно додатку.
2.    Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Камінська В.К.) щорічно, при формуванні бюджету міста, передбачати виділення коштів на виконання Програми.
3.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Бабюка В.М. та постійну комісію міської ради з питань будівництва, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії – Тарасюк В.Я.).
 
 
 
 

Міський голова                                                                                                                             Микола Мельничук

Поділитися

Завантажити:
Download this file (Програма.doc)Програма.doc[ ]

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.