Рішення виконкому

УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
від «28» березня 2013р.    № 109                                                    м. Старокостянтинів



З метою відзначення кращих працівників органів місцевого самоврядування і виконавчої влади, органів самоорганізації населення, суб’єктів господарювання та трудових колективів підприємств, установ, організацій м.Старокостянтинів за видатні заслуги у розбудові територіальної громади, особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, зміцнення української державності та у зв’язку з ювілейними датами, державними і професійними святами, відповідно до Указу Президента України від 02.12.1995 року №1116/95 «Про впорядкування відзначення пам’ятних дат і ювілеїв» зі змінами і доповненнями, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради 

вирішив:

1. Затвердити положення про відзнаки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (додається).
2. Організаційно-контрольному відділу виконавчого комітету міської ради (Капляр С.І.) забезпечити ведення реєстру нагороджених, своєчасне внесення даних відповідно до прийнятих розпоряджень міського голови.
3. Керівникам структурних підрозділів, спеціалістам галузевих напрямків виконавчого комітету міської ради чітко дотримувались вимог Положення про відзнаки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.
4. Відділу інформаційного забезпечення виконавчого комітету міської ради (Бліщ С.С.) оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті виконавчого комітету міської ради у визначений чинним законодавством термін.
5. Координацію роботи за виконанням даного рішення покласти на організаційно-контрольний відділ виконавчого комітету міської ради (Капляр С.І.), контроль – на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Янзюк В.М.



 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.