Рішення виконкому

 

УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
від «16» серпня  2012р.    № 366                                                      м. Старокостянтинів

Заслухавши інформацію заступника міського голови, начальника управління економіки виконавчого комітету міської ради Куця Г.Й. про хід виконання у І півріччі 2012 року Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Старокостянтинів на 2012 рік, керуючись п.а. ст.27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Інформацію заступника міського голови, начальника управління економіки виконавчого комітету міської ради Куця Г.Й. про хід виконання у І півріччі 2012 року Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Старокостянтинів на 2012 рік взяти до відома.

2. Управлінню економіки, фінансовому управлінню, управлінню праці та соціального захисту населення, управлінню освіти, управлінню у справах сім’ї та молоді, службі у справах дітей, відділу містобудування та архітектури, відділу з питань фізичної культури та спорту, відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, іншим структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради проаналізувати стан справ у відповідних сферах діяльності та забезпечити у межах передбачених законодавством повноважень, виконання у повному обсязі завдань і заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Старокостянтинів на 2012 рік.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління економіки Г.Куця.


Перший заступник
міського голови                                                                   В.Богачук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.