Програма соціально-економічного розвитку міста

Повна назва документа державного планування: Програма економічного та соціального розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Програма розроблена з метою вироблення і втілення єдиної політики розвитку громади, створення умов для розвитку галузей економіки, залученню інвестицій, створення якісних та комфортних умов проживання, забезпечення належного функціонування інфраструктурних об’єктів, підвищення енергоефективності, поліпшення якості та доступності суспільних послуг, екологічного стану довкілля.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Старокостянтинівська міська рада

Передбачувана процедура громадського обговорення:  громадське обговорення проєкту Програми економічного та соціального розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку триватиме з 06 травня 2022 року по 16 червня 2022 року (включно).

Ознайомитися з документами, отримати додаткову інформацію, та подати зауваження і пропозиції можна в управлінні економіки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 4, м. Старокостянтинів,  31100, тел.: (03854) 30560 та та за посиланням: 

Програма економічного та соціального розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік

ЗВІТ про стратегічну екологічну оцінку до проєкту Програми економічного та соціального розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік

Зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку приймаються у письмовому (вул. К. Острозького, 41, м. Старокостянтинів, 31100) та електронному (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) вигляді в межах строку громадського обговорення. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання не передбачені у зв’язку із проведенням карантинних заходів.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.