Ініціатива "Партнерство"Відкритий Уряд"

З метою виконання заходів з впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради здійснено:
1. Для проведення заходів, пов’язаних із вирішенням забезпечення життєдіяльності населення, інформаційно-просвітницьких заходів, створена громадська приймальня з надання безоплатної первинної допомоги населенню міста, до роботи якої залучені фахівці з надання юридичних послуг та послуг в соціальній сфері.
2. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2011 року №1277 «Питання системи обліку публічної інформації», керуючись Законом України «Про доступ до публічної інформації», ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчим комітетом міської ради (рішення від 15.03.2012р № 89) затверджено Положення про систему обліку публічної інформації у виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради та створено реєстр публічної інформації, який систематично наповнюється та висвітлений на офіційному веб-сайті міської ради.
3. З метою забезпечення реалізації комплексу заходів щодо запобігання і протидії корупції у рамках виконання Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьбі зі  злочинністю на території Хмельницької області на 2011-2015 роки рішенням виконавчого комітету № 365 від 16.09.2012р. затверджено заходи щодо запобігання і протидії корупції на 2012-2015 роки. Крім того, 14 червня 2013 року за ініціативи виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради в м.Старокостянтинові Хмельницьким центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій  проведено курси підвищення кваліфікації працівників виконавчого комітету та його структурних підрозділів з питань запобігання проявам корупції.
4. Рішенням 32 сесії міської ради від 27.06.2013 року №2 включено у структуру виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради виконавчий орган – центр надання адміністративних послуг. В подальшому затверджено Положення про Центр надання адміністративних послуг Старокостянтинівської міської ради, перелік адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Старокостянтинівської міської ради та іншими установами.
5. В засобах масової інформації (газета «Наше місто») в кожному номері здійснюється висвітлення діяльності органів влади щодо соціально-економічного, суспільно-політичного та культурного розвитку (всього розміщено в 2013 році 196 матеріалів), по міському радіомовленню проведено 93 виступи.
6. Для прийняття особливо важливих рішень проводилися громадські слухання. Громадськість міста мала можливість постійного спілкування через прямі лінії «Запитай у влади» з міським головою, його заступниками, що давало можливість оперативного вирішення питань, які турбували людей. Для вирішення питань, пов’язаних із налагодженням та вдосконаленням взаємодії громадян з владою було оновлено склад громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, обрано секретаря, заступників, створено дві постійно діючої комісії.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.