Кризовий центр

У місті продовжується робота по проведенню акції "16 днів проти насильства". Так, в рамках акції 21 та 26 листопада Кризовим центром були проведені тренінги «Аліса у Задзеркаллі» - як форма первинної  соціальної профілактики насильства в сім’ї для учнів 8-9 класів  Старокостянтинівської  ЗОШ №4.
Основна мета тренінгу: сформувати навички і вміння запобігти насиллю в сім’ї; показати можливості спілкування, як засобу врегулювання конфліктів і налагодження стосунків, а також формування адекватної самооцінки, толерантності, позитивного ставлення до себе та оточуючих.
Тема тренінгу була цікава для учасників. Діти проявляли активність, із задоволенням  виконували запропоновані вправи, згуртовано працювали на групових заняттях. Учасники тренінгу відчули командну роботу, найбільше це проявилося при виконанні  вправ«Малюнок-жертва, малюнок-насильник»,  «Іскринка»,  завдання зі стікерами.




Учасники тренінгу проявили бажання в подальшому брати участь у таких заходах і зауважили, що отримані знання та власний досвід здобутий на тренінгу будуть використовувати у своєму житті, у своїй поведінці та вчинках, ділитися отриманими знаннями з іншими.
По завершенні тренінгового заняття ведучими були роздані інформаційні буклети про Кризовий центр та  інформаційний посібник «Зміни життя на краще – зупини насильство».

 


 









Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.