Кризовий центр

18 грудня 2014 року в Старокостянтинівському міськрайонному центрі зайнятості, для жінок, які стоять на обліку, фахівцями Кризового центру був проведений семінар «Запобігання насильству в сім’ї». Метою даного заходу стало висвітлення теми домашнього насильства, його види, прояви, наслідки та можливі шляхи уникнення.
Тема заняття була актуальна та цікава для присутніх жінок. Учасники були уважними та відвертими, брали активну участь в обговоренні даної тематики. Проведений тренінг детально розкрив тему домашнього насильства, причин вчинення, циклічність насильства та візуальний портрет кривдника. Жінки ділилися спогадами із власного життєвого досвіду. Та головне заключалося у тому, що учасниці зрозуміли, що в усіх є право захистити себе від насильства, але кожен повинен зробити перший крок! Також присутні виявили бажання проводити такі тренінги частіше та висловили свою вдячність за корисну для них інформацію.
По завершенні тренінгу було переглянуто відеоролики: «Домашнє пекло», «Він подарував мені квіти», «Діти спостерігають – діти наслідують» та роздано інформаційні буклети Кризового центру.

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.