Кризовий центр

2 0004 3

8 грудня 2022 року за сприянням Сергія Мартинюка, керівника Молодіжної ГО Спортивний клуб "Вулкан", відбулось четверте завершальне заняття з ознайомчого курсу самооборони для жінок та дівчат.

На занятті жінки мали змогу відпрацювати прийоми, яким навчились впродовж ознайомчого курсу, обговорити з тренером питання, які виникли під час навчання.

«Ваша основна задача - це втекти від нападника в безпечне місце» - зазначав  Сергій Мартинюк.

Чотири тренування дозволили жінкам познайомитись з прийомами самозахисту, ухиляння від удару, переміщення на безпечну відстань. Але цього недостатньо для того, щоб впевнено користуватися навичками самооборони. Тому курс продовжує функціонувати та здійснює набір охочих учасників для створення повноцінної довготривалої групи. Майже всі учасниці й надалі планують відвідувати тренування, оскільки розуміють наскільки важливо вміти захистити себе та бути готовою до різних ситуацій.

По завершенню курсу, жінки спільно з тренером отримали подарунки від платформи Кар’єрного хабу «Вона хаб» за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA, які вручила директор Старокостянтинівського міського Кризового центру Алла Васьковецька.

Колектив Старокостянтинівського міського Кризового центру висловлює щиру подяку керівнику ГО Спортивний клуб «Вулкан» Сергію Мартинюку за сприяння у проведених курсів самооборони для жінок.

2 0003 7

2 0002 9

2 0006 Слой 0

2 0005 2

2 0000 4

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.