Управління соціального захисту населення

Артек 0000 Артек 2

За роки пандемії, місяці війни ми втратили частинку дитинства, яку хочемо відновити, адже психологічний тягар буденності, який знаходить свій відбиток на дитячій психіці треба компенсувати радісними подіями.

Міжнародний дитячий центр «Артек» розпочав свою роботу на території Закарпатської області Свалявського району. Дитячий заклад відповідає критеріям функціонування в умовах воєнного стану із дотриманням безпечних вимог, має наявні дозволи на приймання дітей, обладнанні укриття та сховища у разі повітряних тривог.

Двоє дітей - сиріт Старокостянтинівської міської територіальної громади відпочили та оздоровилися в Міжнародному дитячому центрі «Артек» з 07 вересня до 27 вересня 2022 року.

Артеківська зміна була наповнена пригодами та новими емоціями, лише позитив, артеківська дружба, єднає дитячі серця. На дітей чекали щоденні випробовування: брали участь у ігровому марафоні та змагалися за кубок кращих. Діти отримували головоломки,  шукали їх рішення, адже найкращих гравців чекав приголомшливий успіх та сюрпризи.

На оздоровлення направляються діти пільгової категорії віком від 7-18 років, а зміна триває 21 день.

Шановні батьки (особи, що їх замінюють), якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина поринула у веселу й безтурботну атмосферу, знайшла нових друзів, збагатила свої здібності та розширила кругозір, ми Вас чекаємо для подання заяви на оздоровлення дитини за адресою: пров. Подільський, 2 (управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, кабінет 17; телефон для довідок: 3-18-31.

«Артек» оплачується коштом державного бюджету. Можлива часткова оплата вартості путівки батьками, залежно від пільгової категорії.

Артек 0001 Артек 1

Артек 0002 Фон

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.