Головна

19 вересня 2015 року Старокостянтинів відзначив 806 років. Святкові заходи відбувались на центральному стадіоні.
З вітальним словом до городян та гостей міста звернувся міський голова Микола Мельничук. У своїй промові він звернув увагу на давню історію міста, його героїчне минуле і наголосив, що Старокостянтинів сьогодні, незважаючи на економічне падіння та війну в державі, демонструє динамічний і стабільний розвиток: відбувається ріст виробництва, створюються нові виробництва, робочі місця, активно будуються житлові будинки.
Згодом  55 демобілізованих та учасників АТО отримала з рук міського голови медаль «За особисту мужність і героїзм», засновану міською радою. Своїх Героїв тисячі містян зустрічали  стоячи і з гучними оплесками.
На великому ярмарку, що розгорнувся на стадіоні, відвідувачі свята могли придбати сувеніри, продукцію народних ремісників чи продукти харчування. Дітей розважали веселі казкові герої від Хмельницького обласного театру ляльок. Усі мали можливість покататися на конях, відпочити на атракціонах, насолодитися виступами місцевих виконавців: Євгенія Маркіна, танцювальних колективів «Арабеск», «Твіст», муніципального хору  «Доброслав», духового оркестру та інших.
Родзинкою свята став виступ Народної артистки України, по-справжньому народної співачки Ніни Матвієнко.
Молодь до пізнього вечора слухала пісні київського гурту «Шабля». Це молодий, але вже досить відомий рок колектив, який відомий своєю благодійною і волонтерською діяльністю на користь української армії.
На честь Герої небесної сотні та Героїв, які загинули в АТО в небо запущено ліхтарики.

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.