Головна

Чудове та неповторне місто Старокостянтинів. Блакитний океан над головою, стародавній замок, сучасні обеліски, пам’ятники – величні знаки вічного буття нашого народу. Старокостянтинів – „Подільська Венеція” – це овіяна легендами земля, що зберігає прикмети часу. За всю свою історію місто пройшло чимало: воно падало і вставало, співало і сумувало, проводжало у вічність і дарувало нові життя. 19 вересня місто буде відзначати 806 річницю створення, свято до якого по особливому готується громада. Численні заходи присвячені цій даті вже проводяться. Так, 17 вересня, в приміщенні територіального центру, за ініціативи міського голови М.Мельничука, проведено свято подяки для почесних громадян міста та сімей героїв, які віддали свої життя за волю та незалежність нашої України.
Запрошених привітав міський голова М.Мельничук та наголосив, що кожен із присутніх вніс значний внесок у розвиток міста, завдяки старанню цих людей наша громада відома всій Україні та далеко за межами. Окрема подяка сім'ям героїв, які віддали свої життя за незалежність нашої держави та вписали  імена не лише в історію міста, але в історію України: Сергій Михайлович Бондарчук, Сергій Дмитрович Саліпа, Олег Васильович Обухівський, Ігор Вікторович Білик, Сергій Васильович Шмерецький, Федір Валерійович Вігель. Вічна пам'ять всім загиблим! Народжені вмерти –залишаться жити в віках! В пам'яті поколінь!
До присутніх з святковим привітанням звернувся почесний громадянин міста, голова Ради старійшин Н.Захрабов, який зазначив , що місто з кожним роком стає красивішим, оновлюються вулиці, ремонтуються навчальні заклади... Найщиріші слова вдячності від ветеранів за капітальний ремонт Меморіалу Слави.
Не залишили байдужими жодного із присутніх на святі слова Валентини Михайлівни Загоруйко, матері загиблого Сергія Шмерецького, яка закликала бути єдиними та сильними, ніколи не забувати про те, якою ціною відстоюється незалежність України. А ще щира подяка міському голові М.Мельничуку за підтримку в найважчі для родин дні.
І в кожному виступі звучала любов та гордість за наше рідне місто.
Окрасою свята стали творчі дарунки від вихованців та працівників 42 ГБО (Чеплаков С.О.) та дитячої музичної школи (Горбачов М.В.).
Життя триває... Ми маємо жити, творити, будувати в ім'я тих, кого не має поруч, але які мріяли про щасливе майбуття!

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.