Головна

12 листопада 2015 року в приміщенні міської ради відбулась зустріч членів виконкому, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та керівників комунальних підприємств  міста з головою Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, депутатом обласної ради Олуйком Віталієм Миколайовичем. У своєму виступі він зупинився на проблемних питаннях, які стосуються порушення антимонопольного законодавства і конкурентного середовища.
В. Олуйко зазначив, що тільки у тісній співпраці з виконавчим комітетом міської ради та громадянським суспільством вдасться вирішити всі проблемні питання розвитку конкуренції і бізнесу у м. Старокостянтинів та надалі не допускати порушень у цій сфері.
Також Віталій Миколайович коротко зупинився на процесах реформування економічних відносин між державою та бізнесом. За, його словами, впровадження з 1 січня 2016 року в Україні системи електронних закупівель зведе нанівець людський фактор і стане дієвим механізмом боротьби з корупцією та розкраданням бюджетних коштів.
Очільник обласного відділення Антимонопольного комітету України подарував виконавчому комітету міської ради книгу – методичний посібник про особливості застосування антимонопольного законодавства. Віталій Олуйко надав вичерпні відповіді на усі питання присутніх.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.