Головна

     21 листопада наше місто відзначило День Гідності та Свободи з нагоди проведення Революції Гідності (листопад 2013р. – лютий 2014р.)
     Передусім делегація від міської ради на чолі з міським головою Миколою Мельничуком спільно з головою РДА Сергієм Фесуном і головою районної ради Олександром Коханюком  поклали живі квіти до

.

    

   Потім відбулось урочисте покладання квітів на Меморіалі Пам’яті зокрема до Панно «Вічно в пам’яті нашій» присвячене героям Небесної Сотні і загиблим героям АТО.
     Основні заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи відбулись в актовій залі ЗОШ № 1.
   


     У вітальній промові з нагоди Дня Гідності та Свободи Микола Степанович нагадав,що саме старокостянтинівці,  були одними з найактивніших учасників Євромайдану.  Зупинився на тому, що потрібно усім політичним силам об’єднуватись навколо ідей відбудови нашої держави, розвитку Старокостянтинова, щоб не допустити реваншу антиукраїнських сил, в тому числі  і у нашому місті.
     Було оголошено хвилину мовчання на знак вшанування Героїв Небесної Сотні.
    Зі своїми спогадами про буремні події на Євромайдані поділилась з присутніми громадський активіст, вчитель гімназії ім. Героя України С. Бондарчука, активний учасник Революції Гідності Лідія Ярохно. Усі, затамувавши подих, слухали  її нову поезію «Переведи мене через Майдан…».
   40 активних  учасників Революції Гідності були нагороджені Подяками міської ради за участь у захисті демократичних цінностей і європейського вибору України.
   Трагічність і водночас злет патріотизму під час подій Революції Гідності підкреслили виступи митців культури,зокрема муніципального хору «Доброслав».


 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.