Головна

Щороку 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС встановлений Указом Президента України «Про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» від 10 листопада 2006 р. № 945/2006.
14.12.2015 р. відбувся Меморіальний захід біля монументу, присвяченого пам’яті ліквідаторів  на території Меморіалу Пам’яті, за участю представників  міського відділення Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль Україна», керівництва міста, району, працівників виконавчих органів міської ради, громадськості. Під час заходу міський голова Микола Мельничук разом з іншими представниками виконавчого комітету міської ради поклали квіти до монументу на честь ліквідаторів аварії на ЧАЕС.
З промовою виступила голова міського осередку Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль Україна» Слінкіна Валентина Костянтинівна. Вона привітала ліквідаторів аварії на ЧАЕС з їхнім святом та побажала їм перш за все міцного здоров’я.
Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.