Головна

З метою належного відзначення у місті Днів Великого Кобзаря, популяризація творчої спадщини Т.Г.Шевченка, активізації виховної, патріотичної роботи, 16 березня 2016 року відбулась зустріч міського голови Миколи Мельничука з вихованцями гуртка «Журналістика» міського центру дитячої та юнацької творчості (керівник - Людмила Дідковська) на тему «Тарас Шевченко – погляд крізь віки».
Вісім гуртківців під час зустрічі провели вікторину з демонстрацією фотоматеріалів, пов’язаних з життям та творчістю поета. Діти поінформували міського голову про результати проведеного ними опитування на предмет знання старокостянтинівцями постаті Тараса Шевченка та його творчості.
Микола Мельничук відповів на питання юних журналістів щодо встановлення пам’ятника Тарасу Шевченку у місті. Розповів, чому було обрано місце для пам’ятника саме на перехресті вулиць Чайковського та Франка, про експозицію монументів біля пам’ятника, які символізують героїв творів Великого Кобзаря.На переконання міського голови, встановлення пам'ятника Т.Шевченку сприятиме підвищенню статусу Старокостянтинова, як одного з історичних, культурних і туристичних центрів Хмельниччини.
Наприкінці зустрічі діти зазначили, що дуже позитивно оцінюють перспективу будівництва пам’ятника і переконані в необхідності такої доброї справи у нашому місті.

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.