Головна

З нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, 18 березня 2016 року у 42 Гарнізонному будинку офіцерів відбулись урочистості та святковий концерт.
З професійним святом усіх працівників комунальних підприємств привітав міський голова Микола Мельничук. Він розповів про вагому роль кожного комунального підприємства щодо забезпечення належного благоустрою Старокостянтинова та комфортних умов проживання усіх його мешканців. Подякував працівникам житлово-комунальної сфери за їх щоденну нелегку працю, яка робить наше місто охайним і затишним.
Міський голова нагородив кращих працівників житлово-комунального господарства міста почесними грамотами обласної ради, а також грамотами і цінними подарунками від виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.
До присутніх з привітанням звернулись керівники шести комунальних підприємств міста.
Гарний концерт , організований відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини спільно з 42 Гарнізонним будинком офіцерів, додав святкового настрою усім глядачам у залі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.