Головна

21 березня 2016 р, за участю предстанвиків виконавчого комітету, депутатів міської ради, громадськості, відбулось урочисте вручення 4 лікувально-профілактичних тренажерів, переданих українцями, що проживають в США, для Старокостянтинівського військового шпиталю на потреби військовослужбовців, учасників АТО, які проходять реабілітацію та лікування у медичному закладі.
Заступник міського голови Тетяна Бондарчук від імені міського голови Миколи Мельничука оголосила Подяки виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради за патріотизм, активну і самовіддану громадянську позицію, сприяння в зміцненні матеріально-технічної бази Старокостянтинівського військового шпиталю, допомогу в забезпеченні успішної реабілітації воїнів, які проходять лікування, волонтерам-благодійникам : подружжю Ірині та Анатолію Демченкам – представникам української діаспори у США з м. Денвер, штат Колорадо, які придбали і надіслали тренажери в Україну; Володимиру Голоднюку, голові громадської організації «Штаб національного спротиву Збаразького району» в Тернопільській області, який допоміг знайти благодійників в Сполучених Штатах, Олексію Цистану – волонтеру-патріоту з м. Київ. Він забезпечив перевезення тренажерів з Одеси у м. Старокостянтинів. 
Радник міського голови Юрій Мудрик за дорученням Миколи Мельничука привітав медичний персонал закладу та військових, які там лікуються з отриманням тренажерів, а також вручив Подяку виконавчого комітету міської ради заступнику міського голови Тетяні Бондарчук, яка організувала отримання тренажерів.
Зі словами вдячності за вручене обладнання до присутніх звернувся керівник військового шпиталю, полковник медичної служби Андрущак Анатолій Іванович. Він висловив сподівання на подальшу співпрацю з благодійниками, волонтерами, виконавчим комітетом міської ради, з метою подальшого покращення матеріально-технічної бази медичного закладу для військовослужбовців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.