Головна

9 травня 2016 року о 10.00 на території Меморіалу пам’яті відбувся мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Здійснено покладання квітів та вінків до братської могили на території Меморіалу. В урочистому заході взяли участь ветерани, учасники АТО, воїни-афганці, почесні громадяни міста, представники громадських організацій, виконавчого комітету, депутати міської ради.
На мітингу з вітальною промовою виступив міський голова Микола Мельничук. Учасники АТО – військовослужбовці та працівники Старокостянтинівського відділу поліції отримали почесні грамоти з рук міського голови з нагоди Дня перемоги над нацизмом у ІІ світовій війні.
Про трагізм і драматизм подій ІІ світової війни у своїй промові розповів свідок та безпосередній учасник тих подій, ветеран війни, Почесний громадянин міста Захрабов Нуруш Гейдарович. 
Священики трьох християнських конфесій міста провели молитву за мир і злагоду в Україні, за захисників Вітчизни.
Музичні композиції у виконанні народно-аматорського хору «Доброслав» (керівник Г. Зелінський),хору ветеранів (керівник В. Куклюк) та інші літературно-музичні номери, підготовлені відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини за участю учнів загальноосвітніх шкіл органічно доповнили проведення урочистостей.

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.