Головна

Хоч Старокостянтинів і має поважний вік, бо ж своєю історією сягає ще овіяних таємничістю часів середньовіччя, проте з кожним роком молодіє й набуває все чіткіших рис європейського містечка. І нині це молоде й привабливе місто, що помічають як самі містяни, так і його гості. Останнім часом активно розвивається інфраструктура, жваво ведуться роботи з благоустрою, і навіть попри непрості умови сьогодення в місті не скорочують, а то й навпаки – пришвидшуються темпи будівництва. Звичайно, велика заслуга у цьому працівників будівельної сфери, які у другу неділю серпня відзначатимуть іменини своєї професії.
– День будівельника – це свято людей, які будують не тільки об’єкти, а й саме життя, – підкреслив міський голова Микола Мельничук, вітаючи будівельників з святкової нагоди. – Проте це свято й усіх старокостянтинівців, адже професія будівельника в народі завжди була і залишається в повазі. Ви заслужили її своїм талантом, втіленим у споруди, які нині прикрашають наше древнє й водночас вічно молоде місто.
Згідно з розпорядженням міського голови, кращих працівників галузі міста відзначено Почесними грамотами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та цінними подарунками. Так, за сумлінну працю, вагомі професійні досягнення, значний особистий внесок у розвиток будівельної галузі міста нагороди до Дня будівельника отримали працівники ТОВ «Альфа-газ»; ТОВ «Моноліт ЦМ»; ТОВ «Світовіт»; ПП «Тепломонтаж +К»; ПП «Династія»; ПП «Строй-Сервіс-999»; ДП «Контакт-електро» ВАТ «Хмельницької СПМК-578».
Старокостянтинівська громада щиро вдячна вам, наші будівничі, за ваші золоті руки, за високу майстерність, за те, що допомагаєте нашому місту ставати більш привабливим й сучасним. Зі святом!

 

 

 

 

  

 

 

  

  

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.