Головна

Відповідно до Указу Президента України від 20.10.2009 року № 836/2009 «Про День визволення України від фашистських загарбників», з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні, щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від фашистських загарбників.
28 жовтня 2016 року о 9.00 в Старокостянтинові відбувся меморіальний захід - покладання квітів до Меморіалу Пам’яті з нагоди 72-ї річниці визволення нашої держави від німецько-фашистьских загарбників.
У заході взяли участь міський голова Микола Мельничук, працівники виконавчого комітету міської ради, районних установ, духовенство, громадськість міста.
Виступаючи перед присутніми на Меморіалі Пам’яті, міський голова сказав, що усі мають завжди пам’ятати подвиг мільйонів воїнів, мирних громадян, які ціною власного життя принесли українській землі звільнення восени 1944 року від ненависних гітлерівських окупантів. Разом з тим, в умовах нинішньої війни з російсько-терористичними загарбниками, усі мають згуртуватись, а не поширювати чвари, протиріччя і «поїдати один одного», як це сьогодні роблять окремі політичні діячі, зазначив Микола Мельничук.

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.