Головна

2 грудня 2016 року у великій залі 42 Гарнізонного будинку офіцерів відбулась художньо-мистецька акція "Разом ми сила!" з нагоди Міжнародного дня волонтерів, який відзначається щорічно 5 грудня.

Захід організовано виконавчим комітетом міської ради, управлінням соціального захисту населення, відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини спільно з 42 Гарнізонним будинком офіцерів та ГО "Творча сотня "Рух до перемоги".
Вшанувати і привітати волонтерів нашого міста завітали предстаники виконавчого комітету міської ради: міський голова Микола Мельничук, секретар міської ради Олександр Степанишин, заступник міського голови Тетяна Бондарчук, начальник управління соціального захисту населення Наталія Шабельник. Усі вони є також активними учасниками волонтерського руху по наданню допомоги Збройним Силам України протягом останніх кількох років.
Ведучою заходу була яскрава представниця Старокостянтинівського волонтерства, письменник, громадський діяч, голова ГО «Творча сотня "Рух до перемоги" Оксана Радушинська. Вона справедливо зазначила, що саме Революція Гідності підняла на вищий рівень в Україні рух людей, які безкорисливо готові прийти на допомогу іншим людям. А події антитерористичної операції на Донбасі протягом останніх двох з половиною років стали потужним каталізатором волонтерського руху, спрямованого на надання допомоги Українській Армії.
Виступаючи перед аудиторією міський голова Микола Мельничук вкотре нагадав усім, що якби не діяльність волонтерів та активна підтримка нашої армії з боку українських громадян, зокрема і у Старокостянтинові, в перші місяці проведення АТО у 2014 році, то можливо ми б не змогли так швидко відродити наші Збройні Сили та ворог мав би можливість захопити більшу частину території України.
Міський голова та секретар міської ради нагородили дев’ятьма подяками виконавчого комітету і цінними подарунками тих волонтерів, які не припиняють вже третій рік поспіль надавати свою допомогу Українським Збройним Силам. Це і приватні підприємці, і освітяни, і представники громадських організацій та родини небайдужих містян.
Також грамоти і теплі слова вдячності отримали волонтери від заступника командира авіаційної бригади по роботі з особовим складом Миколи Старушика, голови ГО «Спілка учасників АТО м. Старокостянтинова» Сергія Жмурка, начальника управління соціального захисту населення, секретаря ГО «Творча сотня – рух до перемоги» Наталії Шабельник та від командування 8-го полку спеціального призначення (м. Хмельницький).
Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих за Незалежність і територіальну цілісність нашої держави Героїв.
Музичні привітання з нагоди Міжнародного дня волонтерів подарували глядачам артисти 42 Гарнізонного будинку офіцерів, ГО «Творча сотня – рух до перемоги», творчі колективи і юні таланти нашого міста.

  

 

 

 

 

 

 

 (Використано фото П.Радушинського) 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.