Головна

6 грудня 2016 року о 10.00 в приміщенні 42 Гарнізонного будинку офіцерів відбулись урочистості та концерт до Дня Збройних Сил України та 25-ї річниці створення української армії за участю військовослужбовців Старокостянтинівського гарнізону, міського голови Миколи Мельничука, секретаря міської ради Олександра Степанишина, керівництва району.
Пролунали вітання особового складу військових частин, які розташовані на території міста і району, від командування Старокостянтинівського гарнізону. Кращі військовослужбовці з нагоди свята отримали подяки.
З вітальним словом виступив міський голова Микола Мельничук. Він зазначив, що майже всі 25 років існування Збройних Сил України робилося все, щоб знищити боєздатність нашої армії. Навіть Міністерство Оборони в свій час очолював громадянин іншої держави. Лише протягом останніх двох років вдалося відродити наше військо в умовах зовнішньої агресії. І виконавчий комітет міської ради та керівництво міста робитимуть все для того, щоб і надалі допомагати військовим частинам нашого гарнізону та покращувати умови життєдіяльності, соціального забезпечення військових та їх сімей, щоб прискорити перемогу над ворогом, сказав Микола Степанович. Він побажав міцного здоров’я, миру благополуччя усім захисникам нашої держави та їх родинам.
Міський голова спільно з секретарем міської ради нагородили 9 військовослужбовців різних військових частин гарнізону грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками. Також 20 солдат та офіцерів, учасників АТО отримали відзнаки-медалі Старокостянтинівської міської ради «За особисту мужність та героїзм».
Секретарем міської ради було зачитано рішення 15 сесії міської ради сьомого скликання від 25 листопада 2016 року про присвоєння загиблому в зоні АТО бійцю 8 полку спеціального призначення, уродженцю Старокостянтинова, Мандибурі Олександру Олександровичу звання «Почесний громадянин міста Старокостянтинова» посмертно. Нагрудний знак «Почесний громадянин міста Старокостянтинова» вручено міським головою матері загиблого Героя.
Відповідні грамоти та подарунки військовослужбовцям були вручені керівниками Старокостянтинівського району.
Виконавці і творчі колективи 42 Гарнізонного будинку офіцерів подарували військовослужбовцям до Дня Збройних Сил України свої виступи і святковий настрій.

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.