Головна

20 січня 2017 р. в 42 Гарнізоннму будинку офіцерів відбулося урочисте зібрання та святковий концерт з нагоди визначного державного свята – Дня Соборності України.
У святковому заході взяли участь представники виконавчого комітету міської ради, військовослужбовці Старокостянтинівського гарнізону, освітяни, громадськість міста і району.
Від імені міського голови Миколи Мельничука присутніх зі святом привітав радник керівника міської громади Юрій Мудрик. У своєму виступі він також зупинився на найбільш знакових подіях проголошення Акту Злуки Західноукраїнської та Української Народних Республік, що мали місце на початку 1919 року і поклали початок об'єднавчих процесів розділених впродовж століть українських земель.

Святковий концерт організований відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету міської ради, включив кращі номери художньої самодіяльності на героїко-патріотичну тематику у виконанні творчих колективів та вокалістів. 
Делегація мешканців міста поклала живі квіти до пам’ятників та монументів, пов’язаних з усіма тими, хто в різні часи віддав життя в ім’я вільної і соборної України: до Меморіалу Пам’яті, Пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, Пантеону жертвам голодоморів, Пам’ятного знаку 40 старшинам армії УНР та до пам’ятника загиблим радянським воїнам.

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.