Головна

15 лютого 2017 року у місті відбулися заходи з нагоди 28-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Міський голова Микола Мельничук нагородив активістів Старокостянтинівської міської громадської організації воїнів-інтернаціоналістів грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками.
Згодом відбувся мітинг та урочисте покладання квітів та вінків до Меморіалу Пам’яті та пам’ятного знаку на честь загиблих воїнів-афганців. У мітингу взяли участь: воїни-інтернаціоналісти, керівництво міста, громадськість. Перед присутніми виступив міський голова Микола Мельничук. У своєму виступі він сказав, що український народ зазнавав великих людських втрат впродовж всієї історії. Україна втрачала своїх кращих синів як в період чужої війни в Афганістані, так і сьогодні, борючись проти російської агресії. Але усі вони з честю виконували свій військовий обов'язок. Пам'ять як про воїнів-афганців, так і про нинішніх героїв, які в останні роки віддали своє життя за Україну назавжди житиме в наших серцях, відзначив міський голова.
Після завершення мітингу відбулася хода від Меморіалу Пам’яті до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, де воїни-афганці віддали шану Герою України Сергію Бондарчуку та Героям Небесної Сотні.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.